2019-10-09 05:16:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Úgy érzi, szerencsés, és ez így is van!

Napi horoszkóp október 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars az ön hetedik sorsterületén vonul át, emiatt a párkapcsolatok konfliktusoktól terheltek, hatalmi harcok nehezítik a viszonyokat. Sokkal egyszerűbb volna, ha ezt az energiát tudatosan az együttműködésre használná!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz kellemes fényszögben áll a Holddal, az ön népszerűsége nagyon megnövekszik ebben az időszakban. Szánjon ár egy kis pénzt, hogy kényeztesse magát, akár egy új ruhát is vehet magának, vagy felkeresheti fodrászát. Az eredménnyel elégedett lesz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Izgalmas nap elébe néz! Előfordulhat, hogy új kolléga érkezik a céghez dolgozni, és ön azonnal kivetheti a hálóját rá, méghozzá eredményesen, sikerrel kecsegteti a mai nap.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold jelenleg az ég tetején áll: ma mindenképpen nyilvánosság elé kerül a munkája, kollégái nem kis meglepetésére, önnel felettesei most nagyon meg vannak elégedve.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Most önbecsülése az egekbe szökken, örömteli helyzetbe kerül, elismerik munkáját, sőt még magabiztossága is lendületet kap egy komoly elismeréstől. Úgy érzi, szerencsés, és ez így is van!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold belépett az ön hetedik sorsterületére, közben trigont alkot a Vénusszal. Baráti társaságban töltött estét jeleznek a bolygók, lehet, hogy ünnepelnek is valakit, jó a hangulat. Ezeket az alkalmakat jó lenne valamikor megismételni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A vitalitása most megnövekszik, nagylelkű, optimista és nagyon barátságos. A hosszú távú céljai most megvalósulhatnak, kiváló alkalom önfejlesztései program elindítására.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr és a Vénusz az ön első sorsterületén közel állnak egymáshoz, ez ilyenkor fokozza a művészi hajlamot, az üzleti lehetőségek is emelkedett számban bukkannak fel. Alkalmas a nap kölcsönösen előnyös szerződések megkötésére. Egyéb megállapodásokkal is megkeresik önt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A változás és a megújulás időszakát éli most, ez lelki vagy anyagi szinten is működhet, de az egyik hatással van a másikra. Nagyobb szabadságra törekszik, hogy igazi belső énjét megmutathassa. Felettesei felfigyelhetnek most önre és hatalmi pozícióba helyezhetik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Erős vágyat érez önmaga tökéletesítésére és megértése iránt, és azon veheti magát észre, hogy nagyobb hatalomra törekszik mások felett, ami problémát okozhat, amíg nem tesz szert nagyobb önismeretre.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön második sorsterülete felett tranzitál, közben trigont alkot a Vénusszal. Most egy kicsit sikerül többet költekezni a megszokottnál, igazából önt a pénz nem annyira érdekli, de most tényleg kimerítette bankszámláját.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold belépett ma az ön jegyébe, a mindennapi élményekre a mások iránti nagy empátiával reagál. A mai nap szakítson időt a hobbijára vagy valamilyen művészeti tevékenységre!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: